"In de Rimboe"

"In de Rimboe" is een Kampeerterrein gelegen aan Schoolweg 125 in Ermelo.

Meer informatie over "In de Rimboe" in Ermelo

Aan de rand van de heide, verscholen in het bos, ligt camping en bungalowpark in de Rimboe. Het terrein is ideaal om te ontspannen, met een verwarmd buitenzwembad, een goed restaurant, een zomers animatieteam en een overdekt muziekpodium. In de Rimboe is er voor iedereen wat te doen, zoals wandelen, fietsen, het spotten van de Big Five, lekker eten, klimmen in bomen, sterren kijken en in stilte een boek lezen. Het is als een festival waarbij je zelf de line-up bepaalt. Deel jouw Rimboe-momenten op Instagram met #inderimboe.

Wil je weten wat "In de Rimboe" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van "In de Rimboe" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij "In de Rimboe"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je "In de Rimboe" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar "In de Rimboe" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. “In de Rimboe”

Bezoekers bekeken ook