Akropolis

Akropolis is een Grieks restaurant gelegen aan Stationsstraat 79 in Ermelo.

Meer informatie over Akropolis in Ermelo

Bij het Grieks restaurant Akropolis in Ermelo zijn de openingstijden gewijzigd. Let op, op dinsdagen zijn ze gesloten. Het terras aan de voorzijde van het restaurant is mooi ingericht met plantenbakken, waardoor het gezelliger en meer bij hen past. Ze hopen je snel te mogen begroeten, zelfs als je alleen langskomt voor een drankje. Je kunt hen ook volgen op Facebook en hun pagina leuk vinden om op de hoogte te blijven. Het is niet mogelijk om bij hen te pinnen, maar er is een betaalautomaat op 10 meter afstand. Als alternatief kunnen ze je ook een betaalverzoek sturen.

Wil je weten wat Akropolis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Akropolis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Akropolis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Akropolis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Akropolis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Akropolis

Bezoekers bekeken ook