Alexanderhoeve

Alexanderhoeve is een Kaaswinkel gelegen aan Stationsstraat 4B in Ermelo.

Meer informatie over Alexanderhoeve in Ermelo

Bij Alexanderhoeve Ermelo, de winkel van Alle Marten Petersen, kun je terecht voor heerlijke Hollandse en buitenlandse kaas, wijnen, vers gebrande noten, chocolade en ander lekkers. Daarnaast bieden ze ook de mooiste cadeaus, kerstpakketten, kaasplateaus en goed kaasadvies aan. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 8:00 tot 18:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Kom gezellig langs bij Alexanderhoeve Ermelo!

Wil je weten wat Alexanderhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alexanderhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alexanderhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alexanderhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Alexanderhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alexanderhoeve

Bezoekers bekeken ook