Apotheek De Berk

Apotheek De Berk is een Apotheek gelegen aan Dokter Holtropstraat 159 in Ermelo.

Meer informatie over Apotheek De Berk in Ermelo

Service Apotheek Ermel Centrum is een apotheek die een breed scala aan diensten aanbiedt. Ze hebben ruime openingstijden, zelfs op zaterdag tot 14:00 uur. Ze bieden deskundig advies op maat en staan bekend om hun persoonlijke en betrokken aanpak. De apotheek heeft drie vestigingen en de wachttijden zijn meestal kort, tussen de 0 en 5 minuten. Ze zijn ook trots op het feit dat ze al acht jaar op rij als beste beoordeeld zijn in het landelijke tevredenheidsonderzoek voor apotheken. Daarnaast hebben ze een nieuw magazine genaamd Leef!, waarin ze informatie geven over het hart en de bloedvaten. Ze waarschuwen ook voor illegale websites die valse medicijnen verkopen en het logo en merk van Service Apotheek gebruiken. Tot slot vermelden ze de openingstijden van de apotheek en de namen van de apothekers.

Wil je weten wat Apotheek De Berk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Apotheek De Berk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Apotheek De Berk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Apotheek De Berk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Apotheek De Berk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Apotheek De Berk

Bezoekers bekeken ook