B&B Logeren aan de Brink

B&B Logeren aan de Brink is een Bed & Breakfast gelegen aan Fokko Kortlanglaan 69 in Harderwijk.

Meer informatie over B&B Logeren aan de Brink in Harderwijk

Welkom op de website van Bed & Breakfast Logeren aan de Brink. Deze B&B is gelegen aan de rand van de Veluwe, in het buitengebied van Harderwijk en Ermelo. Hier kunt u genieten van de rust en ruimte, en activiteiten zoals fietsen, wandelen en surfen. De eigenaren, Henk & Saskia Hop, hebben een oude koeienstal omgebouwd tot een sfeervolle en luxe accommodatie. De B&B is geschikt voor een verblijf vanaf 1 week of langer. Er zijn twee appartementen beschikbaar, genaamd De Eerste Kamer en De Tweede Kamer. De Eerste Kamer bestaat uit 2 aparte slaapkamers, een keuken en woonkamer. De Tweede Kamer heeft 1 slaapkamer, een extra kamer, keuken en woonkamer. Als u meer wilt weten, vragen heeft of specifieke wensen, kunt u contact opnemen met de eigenaren.

Wil je weten wat B&B Logeren aan de Brink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Logeren aan de Brink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Logeren aan de Brink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Logeren aan de Brink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar B&B Logeren aan de Brink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Logeren aan de Brink

Bezoekers bekeken ook