B.o.b. B.V.

B.o.b. B.V. is een Aannemer gelegen aan Horsterweg 169 in Ermelo.

Meer informatie over B.o.b. B.V. in Ermelo

B.O.B. is een ervaren bouwbedrijf in Ermelo en omstreken dat gespecialiseerd is in onderhoud, renovatie, verbouwingen en nieuwbouw. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het plaatsen van een uitbouw, het renoveren of vervangen van keukens en badkamers, het vervangen van voordeuren en het bouwen van nieuwe huizen. Eigenaar William Bossenbroek heeft sinds 2001 een goede reputatie opgebouwd in Ermelo en omstreken en heeft voorheen 10 jaar als uitvoerder bij Bimobouw gewerkt. Voor een verbouwing met minimale overlast en een kwalitatief goede afwerking kunt u contact opnemen met William Bossenbroek voor een vrijblijvende offerte. Ze denken graag met u mee over de mogelijkheden en geven gericht advies. De contactgegevens van B.O.B. zijn: T: 06 22 92 64 14 E: info@bobermelo.nl, Horsterweg 169, 3853 JB Ermelo.

Wil je weten wat B.o.b. B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B.o.b. B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B.o.b. B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B.o.b. B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar B.o.b. B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B.o.b. B.V.

Bezoekers bekeken ook