Beauty by Emily

Beauty by Emily is een Schoonheidssalon gelegen aan Tolweg 2 in Ermelo.

Meer informatie over Beauty by Emily in Ermelo

Emily de Klerk is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en masseuse met 17 jaar ervaring. Haar grootste motivatie is om elke gezichtsbehandeling en massage een gevoel van totale ontspanning te geven aan haar klanten, in combinatie met huidverbetering. Ze kijkt holistisch naar de mens en biedt daarom geen standaard behandelingen aan, maar Tailor Made Treatments die speciaal worden samengesteld op basis van de behoeften van de klant en de huid. Emily biedt ook verschillende massages aan, zoals Holistisch Energetische massage, Cosmetische Bindweefselmassage en Cupping, evenals wenkbrauw-shaping, wimpers en wenkbrauwen verven en waxbehandelingen. Ze werkt alleen op afspraak en haar salon is gevestigd in Ermelo.

Wil je weten wat Beauty by Emily verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by Emily of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by Emily? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Emily het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Beauty by Emily reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by Emily

Bezoekers bekeken ook