Beautysalon Le Chic

Beautysalon Le Chic is een Schoonheidssalon gelegen aan Drieërweg 124 in Ermelo.

Meer informatie over Beautysalon Le Chic in Ermelo

Bij beautysalon Le Chic bieden ze verschillende behandelingen aan, waaronder nagelbehandelingen, gezichtsverzorging en pedicure. Ze zijn gespecialiseerd in het verzorgen van diabetische-, reumatische- en risicovoeten en bieden ook behandelingen op locatie aan. Tijdens de manicure behandeling worden de nagelriemen verzorgd, de nagels gevijld, gepolijst en eventueel gelakt. Voor gezichtsverzorging wordt er gekeken naar de behoefte van de klant, of ze nu een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid hebben. Ze beloven een mooie, stralende en gezonde huid als resultaat. Voor pedicure behandelingen geven ze extra aandacht en professionele zorg aan de voeten. Goede hygiëne, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Le Chic. Je kunt een afspraak maken via telefoon of email.

Wil je weten wat Beautysalon Le Chic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Le Chic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Le Chic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Le Chic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Beautysalon Le Chic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Le Chic

Bezoekers bekeken ook