Beautysalon Mooi

Beautysalon Mooi is een Nagelstudio gelegen aan Zandkampweg 17 in Ermelo.

Meer informatie over Beautysalon Mooi in Ermelo

Beautysalon Mooi biedt verschillende behandelingen aan voor het gezicht, wenkbrauwen, wimpers en nagels, evenals een spray-tan behandeling. Op de website van de salon is een overzicht te vinden van het volledige aanbod, waarbij klanten de behandeling kunnen kiezen die het beste bij hen past en direct een afspraak kunnen maken. Nieuw in de salon is de wimperlift, waarmee een mooie, open blik wordt gecreëerd en de eigen wimpers langer lijken. Daarnaast worden er ook losse modules aangeboden, waarbij de eerste module €7,50 kost en elke volgende module €5. Klanten kunnen rechtsonderin op de website direct een afspraak maken en bij vragen kunnen ze contact opnemen via e-mail, telefoon of het contactformulier invullen. De salon maakt gebruik van de producten van Extenso, een Nederlands cosmeticamerk dat hoogwaardige en betaalbare huidverzorging biedt zonder overbodige geurstoffen, kleurstoffen en parabenen. Daarnaast worden de producten niet op dieren getest. Ook biedt de salon cadeaubonnen aan, verkrijgbaar in elk gewenst bedrag of behandeling.

Wil je weten wat Beautysalon Mooi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Mooi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Mooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Mooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Beautysalon Mooi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Mooi

Bezoekers bekeken ook