Best of Bio Speciaalzaak

Best of Bio Speciaalzaak is een Biologische winkel gelegen aan Stationsstraat 45a in Ermelo.

Meer informatie over Best of Bio Speciaalzaak in Ermelo

Best of Bio Organic Food is een jong merk dat begon in het magazijn van Best of Bio Speciaalzaak. Het merk begon met het afvullen van bulkverpakkingen naar handzame consumentenverpakkingen voor verkoop in hun eigen winkel. Het doel was om topkwaliteit te bieden voor een scherpe prijs. Al snel begonnen andere winkels ook interesse te tonen en begon Best of Bio Organic Food aan derden te leveren. De productie werd uitbesteed aan zorginstelling 's Heeren Loo in Ermelo, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de zakjes vulden en voorzagen van stickers. Via hun webshop proberen ze mensen in het hele land kennis te laten maken met hun mooie, gezonde en voordelige producten. De mensen die de producten inpakken, zullen ook met plezier jouw pakketje naar het postkantoor brengen.

Wil je weten wat Best of Bio Speciaalzaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Best of Bio Speciaalzaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Best of Bio Speciaalzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Best of Bio Speciaalzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Best of Bio Speciaalzaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Best of Bio Speciaalzaak

Bezoekers bekeken ook