Bij David

Bij David is een Restaurant gelegen aan Stationsstraat 95A in Ermelo.

Meer informatie over Bij David in Ermelo

Bij David is een restaurant waar je gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Na elke bestelling kun je aan het rad draaien en maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket elke 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Je kunt ervoor kiezen om je eten te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Betaal direct online met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Als je liever je bestelling wilt afhalen, kun je dit ook gemakkelijk en snel online regelen. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL. Er zijn enkele beoordelingen van klanten, waarvan één klant aangeeft dat hij per ongeluk een ander gerecht heeft ontvangen. Het restaurant is gevestigd aan de Stationsstraat 95A in Ermelo en de contactgegevens zijn 0341564338. Er zijn geen specifieke bezorgtijden of afhaaltijden vermeld.

Wil je weten wat Bij David verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij David of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij David? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij David het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Bij David reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij David

Bezoekers bekeken ook