Blokker Ermelo

Blokker Ermelo is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Stationsstraat 99 in Ermelo.

Meer informatie over Blokker Ermelo in Ermelo

Bij Blokker Stationsstraat Ermelo vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets, koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers, en frituurpannen. Ook hebben ze huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers, en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken, en luchtverfrissers. Daarnaast bieden ze ook producten aan om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken, en opbergdozen. Je kunt zowel in de winkel als online shoppen, en ze hebben een klantenservice die op maandag t/m vrijdag van 09:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 - 17:00 uur bereikbaar is via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Blokker Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Ermelo

Bezoekers bekeken ook