Boone Meubelstoffeerderij

Boone Meubelstoffeerderij is een Meubelreparateur gelegen aan Oude Telgterweg 91 in Ermelo.

Meer informatie over Boone Meubelstoffeerderij in Ermelo

Met 25 jaar ervaring weet Meubelstoffeerderij Boone als geen ander wat de mogelijkheden zijn en hoe ze projecten moeten aanpakken. Ze bieden maatwerk en hebben een ruim atelier met geavanceerde machines om vrijwel elke bewerking uit te voeren. Duurzaamheid is belangrijk voor hen en ze streven ernaar dat elk product zo lang mogelijk meegaat. Ze zijn een betrouwbare partner met veel kennis op het gebied van materiaalkeuze en geven gedegen advies. Het bedrijf begon in de jaren '90 in een schuur in Kootwijkerbroek en groeide gestaag door positieve mond-tot-mond reclame. In 1996 vonden ze een geschikte locatie in Ermelo en in 2013 verhuisden ze naar Oude Telgterweg 91. Ze bieden verschillende soorten stoffering, zoals meubelstoffering, autostoffering, dinerbanken, projectstoffering, caravanstoffering, scheepsstoffering en loungekussens op maat. Klanten zijn zeer tevreden over de service en vakmanschap van Meubelstoffeerderij Boone.

Wil je weten wat Boone Meubelstoffeerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boone Meubelstoffeerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boone Meubelstoffeerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boone Meubelstoffeerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Boone Meubelstoffeerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boone Meubelstoffeerderij

Bezoekers bekeken ook