BouwSports

BouwSports is een Sportschool gelegen aan Kerkdennen 40A in Ermelo.

Meer informatie over BouwSports in Ermelo

BouwSports is dé sportschool in Ermelo waar jong en oud kan sporten. Ze hebben 2 fitnesszalen en aparte zalen voor spinning, groepslessen en vechtsporten. Ze bieden het grootste aanbod van groepslessen in Ermelo en hebben activiteiten zowel binnen als buiten de sportschool. Om je doelen te bereiken met sporten meten, coachen en verbeteren hun trainers je voortdurend. Als je een keer wilt komen sporten, kun je profiteren van de Gratis Sportweek waarin je een week lang gratis gebruik kunt maken van alle lessen. Er is ook nieuws over jeugdkickboksen voor jongens en meiden van 11 tot 15 jaar, en vanaf 15 januari gaat het normale rooster weer in. Het reserveren van lessen is niet nodig en alle Zoom-lessen komen te vervallen. Er is een breed aanbod van verschillende sporten zoals yoga, fitness, boksen, kickboksen, pilates en nog veel meer. De openingstijden en het laatste nieuws zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat BouwSports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BouwSports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BouwSports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BouwSports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar BouwSports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BouwSports

Bezoekers bekeken ook