Cafetaria De Halte

Cafetaria De Halte is een Cafetaria gelegen aan Dokter van Dalelaan 60 in Ermelo.

Meer informatie over Cafetaria De Halte in Ermelo

Cafetaria De Halte in Ermelo is geopend van maandag tot en met zondag van 11:00 tot 20:00 uur (vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur). Op feestdagen gelden er afwijkende openingstijden, zoals op Nieuwjaarsdag van 16:00 tot 20:00 uur en op Pasen en Pinksteren van 11:00 tot 22:00 uur. Op Hemelvaart is de cafetaria open van 10:00 tot 22:00 uur. Op eerste en tweede kerstdag is de cafetaria gesloten. Op Oudjaarsdag is De Halte open van 11:00 tot 20:00 uur. Bestellingen kunnen telefonisch worden doorgegeven en er is een bestellijst beschikbaar om te downloaden. Op het menu staan onder andere patat in verschillende formaten, sauzen, snacks, kroketten, broodjes, specialiteiten en plates inclusief patat, rauwkost en drinken.

Wil je weten wat Cafetaria De Halte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria De Halte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria De Halte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria De Halte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Cafetaria De Halte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria De Halte

Bezoekers bekeken ook