Camperpark Strand-Horst

Camperpark Strand-Horst is een Kampeerterrein gelegen aan Buitenbrinkweg 82 in Ermelo.

Meer informatie over Camperpark Strand-Horst in Ermelo

Ons camperpark en kampeerterrein bestaat al sinds 1988 en is geliefd onder mensen die overdag op Strand Horst surfen en bij ons komen overnachten. Maar ook mensen die andere activiteiten ondernemen zijn welkom. Het doel is om een rustige en veilige overnachtingsplaats aan te bieden, daarom mogen alleen gasten het terrein betreden. Het camperpark is geen luxecamping, maar biedt wel alle nodige basisvoorzieningen tegen een aantrekkelijk tarief. Voor €2,50 kunt u ook alleen gebruik maken van het sani station zonder te overnachten. Het camperpark ligt langs de A28 en op korte afstand van Strand Horst. Op de routepagina kunt u zien hoe u de camping kunt bereiken.

Wil je weten wat Camperpark Strand-Horst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camperpark Strand-Horst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camperpark Strand-Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camperpark Strand-Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Camperpark Strand-Horst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camperpark Strand-Horst

Bezoekers bekeken ook