Camping het Vossenhol

Camping het Vossenhol is een Kampeerterrein gelegen aan Morieljelaan 19 in Ermelo.

Meer informatie over Camping het Vossenhol in Ermelo

Camping Het Vossenhol in Ermelo biedt een geweldige vakantie-ervaring in het hart van de bossen. De camping heeft een snel WiFi-netwerk en een zwembad met waterglijbaan, dat op warme dagen open kan. Voor kinderen zijn er ook genoeg faciliteiten, zoals een waterspeeltuin, een zwembad met waterglijbaan en een tafeltennistafel. Bovendien is er een grote natuurspeeltuin genaamd 'het indianenbos' op loopafstand van de camping. De camping is auto- en hondevrij, waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Er is ook een jeu de boules baan en een tafeltennistafel in het naastgelegen bos. Het verwarmde toiletgebouw met alle benodigde voorzieningen is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. Verder is er een wasserette bij de ingang van de camping en het strand ligt op slechts 7 kilometer afstand. Neem contact op met de camping via het onderstaande formulier.

Wil je weten wat Camping het Vossenhol verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping het Vossenhol of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping het Vossenhol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping het Vossenhol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Camping het Vossenhol reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping het Vossenhol

Bezoekers bekeken ook