Christelijke Boekwinkel Evita

Christelijke Boekwinkel Evita is een Christelijke boekwinkel gelegen aan Molenaarsplein 28 in Ermelo.

Meer informatie over Christelijke Boekwinkel Evita in Ermelo

Evita is een boekwinkel die is opgericht vanuit het geloof in Jezus Christus. Ze willen een geschenk zijn voor hun klanten door niet alleen boeken te verkopen, maar ook een luisterend oor te bieden en advies te geven. In de winkel is er een gezellige koffietafel en een speelhoekje voor kinderen. Als je niet in staat bent om de winkel te bezoeken, kun je ook online aankopen doen via hun webshop. De winkel is gevestigd in Ermelo en heeft openingstijden van dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:30 en op zaterdag van 9:30 tot 17:00. Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur worden geplaatst, worden meestal dezelfde dag nog verzonden.

Wil je weten wat Christelijke Boekwinkel Evita verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Boekwinkel Evita of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Boekwinkel Evita? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Boekwinkel Evita het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Christelijke Boekwinkel Evita reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Boekwinkel Evita

Bezoekers bekeken ook