Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Voorhof'

Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Voorhof' is een Protestantse kerk gelegen aan Frederik Hendriklaan 11 in Ermelo.

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Voorhof' in Ermelo

De Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) in Ermelo heet iedereen van harte welkom op hun diensten op zondagochtend en zondagmiddag. De tijden zijn van 09:30 tot 11:00 uur en van 16:30 tot 17:45 uur. De kerk nodigt vermoeide en belaste mensen uit om tot Jezus te komen en rust te vinden, zoals staat beschreven in Matteüs 11 vers 28. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van de kerk. ©2019 by CGK Ermelo. Proudly created with Wix.com.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Voorhof' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Voorhof' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Voorhof'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Voorhof' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Voorhof' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Kerk ‘de Voorhof’

Bezoekers bekeken ook