Christengemeente Zecharja

Christengemeente Zecharja is een Christelijke kerk gelegen aan Zeeweg 24 in Ermelo.

Meer informatie over Christengemeente Zecharja in Ermelo

Dik van der Pols heeft een nieuw boek geschreven waarin hij het evangelie van Johannes op een nieuwe manier benadert. Hij baseert zijn perspectieven op de Bijbelse feesten, die de structuur vormen voor het evangelie. Dit boek belooft een nieuwe kijk te geven op het evangelie en biedt mogelijk nieuwe inzichten. In het artikel worden ook verschillende preken genoemd die recent zijn gehouden, zoals "Jacobs overgave" en "Zijn vreugde". Verder wordt er melding gemaakt van verschillende evenementen en nieuwsberichten vanuit het Christelijk Centrum Zecharja. Het artikel eindigt met contactinformatie en een bedankje aan de webdesigner.

Wil je weten wat Christengemeente Zecharja verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christengemeente Zecharja of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christengemeente Zecharja? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christengemeente Zecharja het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Christengemeente Zecharja reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christengemeente Zecharja

Bezoekers bekeken ook