Dansstudio Diance

Dansstudio Diance is een Dansschool gelegen aan Harderwijk NL, Tolweg 2 in Ermelo.

Meer informatie over Dansstudio Diance in Ermelo

Heb je altijd al willen proberen hoe het is om te paaldansen? Dan is dit je kans! In september en oktober kun je de proefmaand aanschaffen. In 4 leuke lessen leer je de essentiële basis van het paaldansen en binnen no-time kun je de coolste trucs doen. Daarnaast worden er ook workshops gegeven en kun je je feestje compleet maken met paaldansen. Er zijn allerlei leuke momenten en evenementen gepland, zoals de tienercursus die op 6 september begint, de Twerk It workshop op 29 september, de Sexy Workshops Beginners op 20 oktober en de Shownight op 24 november. In de paaldanslessen leer je allerlei leuke dingen en het is ook een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest. Benieuwd naar paaldansen?

Wil je weten wat Dansstudio Diance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dansstudio Diance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dansstudio Diance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Diance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Dansstudio Diance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dansstudio Diance

Bezoekers bekeken ook