De Haarstudio

De Haarstudio is een Kapper gelegen aan Volenbeekweg 46 in Ermelo.

Meer informatie over De Haarstudio in Ermelo

Sinds augustus 2011 kunnen dames, heren en kinderen terecht bij de modern ingerichte kapsalon in Ermelo. De kapsalon is ruim en sfeervol, met kleurvorming en een grote lichtstraat in het plafond. Klantvriendelijkheid en het inspelen op de wensen van de klant staan centraal. Ze nemen de tijd voor elke klant en geven persoonlijk en eerlijk advies, vooral als het gaat om het kiezen van een nieuw kapsel. Het is belangrijk dat klanten tevreden de deur uitgaan. De kapsalon biedt verschillende diensten aan, waaronder kleuren, knippen, wassen, stylen, producten en föhnen. Om een afspraak te maken, kunnen klanten contact opnemen via telefoon of email. De openingstijden zijn op dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 20.00 uur en op zaterdag tot 12.30 uur. Op zondag en maandag is de kapsalon gesloten.

Wil je weten wat De Haarstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Haarstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Haarstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Haarstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar De Haarstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Haarstudio

Bezoekers bekeken ook