De Skischuur

De Skischuur is een Skiwinkel gelegen aan Watervalweg 155 in Ermelo.

Meer informatie over De Skischuur in Ermelo

In 'De Skischuur' kun je ski's en snowboards huren en kopen, evenals onderhoud laten doen. Bij de verhuur betaal je alleen voor de dagen dat je daadwerkelijk op de piste bent. Als je liever je eigen materiaal hebt, kun je tweedehands ski's, snowboards en schoenen kopen voor een goede prijs. Ook kun je bij 'De Skischuur' terecht voor het onderhoud van je ski's en snowboard. Ze hebben een grote selectie van populaire merken en al het materiaal is onderhouden met professionele machines. 'De Skischuur' werkt samen met 'G2-reizen', een reisorganisatie gespecialiseerd in wintersportreizen voor grote groepen. Je kunt meer informatie vinden op hun websites. 'De Skischuur' is gesloten op zaterdag 4 november 2023, maar je kunt altijd langskomen op hun locatie in Ermelo of contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. De openingstijden zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Volg hen ook op sociale media om op de hoogte te blijven van de openingstijden en acties.

Wil je weten wat De Skischuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Skischuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Skischuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Skischuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar De Skischuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Skischuur

Bezoekers bekeken ook