De Zaak Van Ermelo

De Zaak Van Ermelo is een Kringloopwinkel gelegen aan Herderlaan 12 in Ermelo.

Meer informatie over De Zaak Van Ermelo in Ermelo

Bij de Zaak van Ermelo, misschien wel de mooiste kringloopwinkel van Midden Nederland, presenteren ze een mix van oude, opgeknapte en zelfgemaakte artikelen voor een unieke winkelervaring. Daarnaast fungeert de winkel als leerwerkbedrijf waar leerwerkplekken, dagbesteding en werkgelegenheid worden gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze zijn trots op de verschillende keurmerken en onderscheidingen die ze in de afgelopen jaren hebben ontvangen. Als je herbruikbare spullen hebt, kun je ze bij de Zaak van Ermelo inleveren, waar ze ook een gratis ophaalservice bieden. Sinds de start in 2012 hebben ze een assortiment van leuke, gebruikte artikelen opgebouwd en hebben ze veel bezoekers gehad. Ze hebben ook veel aandacht besteed aan het milieu, met een groot aantal ingezamelde goederen en het hergebruik van materialen. Het leerwerkbedrijf heeft veel mensen begeleid naar betaald werk en heeft anderen geholpen met vrijwilligerswerk, stages, dagbesteding en reintegratietrajecten. Het adres van de winkel is Herderlaan 12, 3851 BD Ermelo, en ze zijn te bereiken via telefoon en e-mail. Ze hebben het Keurmerk Kringloop Nederland, zijn een erkend leerbedrijf en zijn PSO-gecertificeerd.

Wil je weten wat De Zaak Van Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zaak Van Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zaak Van Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zaak Van Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar De Zaak Van Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zaak Van Ermelo

Bezoekers bekeken ook