De Zwarte Boer

De Zwarte Boer is een Restaurant gelegen aan Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 67 in Ermelo.

Meer informatie over De Zwarte Boer in Ermelo

In Leuvenum kun je genieten van de gastvrijheid van De Zwarte Boer. Hier kun je terecht voor koffie met huisgemaakt gebak, een borrel, lunch en (vroeg) diner. Harmien Strijker en Arie Meijboom heten je van harte welkom. Naast lekker eten en drinken kun je ook genieten van de prachtige omgeving. Je kunt hier heerlijk wandelen of fietsen. Daarnaast is de Veluwe ook een perfecte plek voor een dagje uit. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan De Zwarte Boer op Facebook. Het adres is Jhr. Dr. C.J. Sandbergweg 67, 3852 PT Leuvenum (bij Ermelo). Voor meer informatie kun je bellen naar +31 577 407395.

Wil je weten wat De Zwarte Boer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zwarte Boer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zwarte Boer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zwarte Boer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar De Zwarte Boer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zwarte Boer

Bezoekers bekeken ook