Delphindoorski

Delphindoorski is een Indoorskibaan gelegen aan Kerkdennen 32 in Ermelo.

Meer informatie over Delphindoorski in Ermelo

Bij Delphindoorski in Ermelo kun je nu ski- of snowboardlessen boeken bij de mooiste indoor skischool van midden Nederland. Of je nu een beginner bent of een gevorderde wintersporter, er zijn lessen voor iedereen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor kinderfeestjes, bedrijfsfeesten en kun je terecht in de winkel voor onderhoud en aankoop van ski- en snowboardspullen. Het indoor ski- en snowboard centrum is in Oostenrijkse sfeer en biedt de perfecte manier om je voor te bereiden op de wintersport. Indoor-skiën en -snowboarden op de rolbaan is door de Consumentenbond als beste leermethode beoordeeld en helpt blessures in de echte sneeuw voorkomen. Daarnaast heeft een indoor skibaan voordelen zoals geen last hebben van slecht weer en het hele jaar door kunnen skiën. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Delphindoorski om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Wil je weten wat Delphindoorski verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Delphindoorski of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Delphindoorski? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Delphindoorski het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Delphindoorski reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Delphindoorski

Bezoekers bekeken ook