Deniz Ermelo

Deniz Ermelo is een Kapper gelegen aan Stationsstraat 37-A in Ermelo.

Meer informatie over Deniz Ermelo in Ermelo

Kapsalon Deniz is een professionele kapsalon in Ermelo die op zoek is naar een kapper (m/v) voor 8 tot 35 uur per week. Ze leveren hoge kwaliteit en bieden verschillende diensten aan, waaronder knipbeurten voor heren, dames en kinderen, het kleuren van uitgroei en bruidskapsels met make-up. De openingstijden van de kapsalon zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Je kunt een afspraak maken via de reserveringspagina op hun website of via Facebook. Voor meer informatie over Kapsalon Deniz als erkend leerbedrijf kun je contact met hen opnemen. De contactgegevens van de kapsalon zijn: Stationsstraat 37-A, 3851 NA Ermelo, email: info@kapsalondeniz.nl, telefoon: 0341-795122.

Wil je weten wat Deniz Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Deniz Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Deniz Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deniz Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Deniz Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Deniz Ermelo

Bezoekers bekeken ook