Dental Clinics Ermelo

Dental Clinics Ermelo is een Tandarts gelegen aan Wilhelminalaan 22 in Ermelo.

Meer informatie over Dental Clinics Ermelo in Ermelo

Dental Clinics Ermelo biedt tandheelkundige zorg met een focus op het voorkomen van gebitsproblemen bij kinderen, jeugd en volwassenen. Het team werkt nauw samen om de patiënten de nodige tijd en aandacht te geven. De behandelingen variëren van het behandelen van gaatjes bij kinderen tot het behoud van een gezond gebit en het herstellen van verloren gebitsdelen bij volwassenen. Naast de periodieke controle biedt de praktijk ook implantologie, endodontologie, orthodontie, protheses en jeugd- en kindertandheelkunde aan. De praktijk is toegankelijk voor mensen in een rolstoel en minder validen. Als een patiënt niet in de tandartsstoel kan plaatsnemen, kan er ook in de rolstoel behandeld worden of wordt er doorverwezen naar een tandartspraktijk met de juiste voorzieningen. Het is belangrijk om afspraken tijdig af te zeggen, omdat anders de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening worden gebracht.

Wil je weten wat Dental Clinics Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dental Clinics Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dental Clinics Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dental Clinics Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Dental Clinics Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dental Clinics Ermelo

Bezoekers bekeken ook