Dutch Hair B.V.

Dutch Hair B.V. is een Kapper gelegen aan Harderwijkerweg 1 in Ermelo.

Meer informatie over Dutch Hair B.V. in Ermelo

Dutch Hair is een bekende kapsalon in de regio, waar betrokkenheid, kwaliteit en vakmanschap centraal staan. Ze behandelen hun klanten als gasten en geven persoonlijke aandacht. Als je voor het eerst bij Dutch Hair komt, beginnen ze met een consult om te weten te komen wat jouw wensen zijn. Je kunt meteen een afspraak maken of bellen om voldoende tijd te reserveren. Daarnaast kun je op hun website informatie en prijzen vinden van de verschillende behandelingen die ze aanbieden. Het team van Dutch Hair bestaat uit Denise, Paulien, Priscilla, Khlod en Janine. Ze zijn te volgen op Instagram en delen daar prachtige resultaten van hun werk, zoals nano hair weaves, pixie cuts, highlights en nog veel meer. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met zaterdag, met verschillende openingstijden per dag.

Wil je weten wat Dutch Hair B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dutch Hair B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dutch Hair B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dutch Hair B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Dutch Hair B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dutch Hair B.V.

Bezoekers bekeken ook