Dutch storm

Dutch storm is een Fietsenwinkel gelegen aan Molenweg 1 in Ermelo.

Meer informatie over Dutch storm in Ermelo

Dutch Storm biedt e-bikes aan met power, luxe en uitstraling. De elektrische fietsen hebben een wettelijk toegestane snelheid van 25 kilometer per uur, maar kunnen met de geavanceerde sportsoftware worden afgesteld naar 35 kilometer per uur. De fietsen hebben 8 versnellingen en 9 verschillende ondersteuningsstanden voor een comfortabele rit. Er is ook de mogelijkheid om een boost knop te installeren voor extra snelheid bij het wegrijden bij stoplichten. Op de elektrische fietsen zit een garantie van 2 jaar voor de niet-slijtende onderdelen. Er is een servicepunt in Harderwijk waar gebruik gemaakt kan worden van de haal en breng service. De lithium ion accu's van Dutch Storm zijn licht van gewicht en hebben een opslagcapaciteit van 500wh, waardoor een actieradius van 120 kilometer mogelijk is. Kortom, de e-bikes van Dutch Storm zijn de perfecte oplossing voor vervoerswensen.

Wil je weten wat Dutch storm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dutch storm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dutch storm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dutch storm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Dutch storm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dutch storm

Bezoekers bekeken ook