Elementa

Elementa is een Computerwinkel gelegen aan Stationsstraat 60 in Ermelo.

Meer informatie over Elementa in Ermelo

Elementa is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ICT-diensten en -producten, met meer dan 30 jaar ervaring. Ze bieden reparatie van computers, verkoop van nieuwe apparatuur, printerinkt, kabels, usb-sticks, harde schijven, backups en meer. Elementa regelt en levert internet, e-mail, Office365, glasvezel, VoIP, telefonie, netwerken, virusscanners en backups. Ze kunnen storingen oplossen en netwerken aanleggen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Daarnaast zijn ze ook een copyshop waar prints en kopieën gemaakt kunnen worden. Elementa biedt ook diensten zoals het maken van pasfoto's en het online verlengen van rijbewijzen via het RDW. Ze zijn gevestigd aan de Stationsstraat 60 in Ermelo en zijn telefonisch bereikbaar voor overleg. De winkel is geopend van maandag tot vrijdag van 10:00 uur tot 16:30 uur en er is gratis parkeergelegenheid naast de zaak.

Wil je weten wat Elementa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elementa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elementa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elementa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Elementa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elementa

Bezoekers bekeken ook