Ende Consultancy & Trading B.V.

Ende Consultancy & Trading B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Suikerbakker 57 in Ermelo.

Meer informatie over Ende Consultancy & Trading B.V. in Ermelo

Hendri van 't Ende is een ervaren Agile Coach, scrum master, projectleider en interim teamleider in de ICT. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren en ondersteunen van organisaties bij veranderingen op het gebied van Agile werken, teamontwikkeling, efficiëntere bedrijfsprocessen en migratie naar een moderne werkplek. Hij richt zich op het creëren van betrokkenheid en eigenaarschap binnen organisaties om verandering te laten beklijven en verbetering mogelijk te maken. Hendri heeft ervaring als projectleider op het gebied van digitalisering en implementatie van samenwerkingstools zoals MS Office365, Sharepoint Online en MS Teams. Hij heeft ook ervaring als scrum master en coach, waarbij hij teams begeleidt in hun ontwikkeling naar zelfstandigheid. Daarnaast heeft hij ervaring als interim teamleider, verantwoordelijk voor ICT- en facilitaire teams, wat hem in staat stelt om dienstverlening op het gebied van fysieke en digitale werkplekken te optimaliseren. Hendri is eigenaar van ENDE | ADVIES en heeft een groot netwerk van professionals die kunnen worden ingezet voor implementaties op het gebied van digitale vooruitgang.

Wil je weten wat Ende Consultancy & Trading B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ende Consultancy & Trading B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ende Consultancy & Trading B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ende Consultancy & Trading B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Ende Consultancy & Trading B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ende Consultancy & Trading B.V.

Bezoekers bekeken ook