Fa Kamphorst BV

Fa Kamphorst BV is een Grondverzet gelegen aan Rodeschuurderwegje 26-28 in Ermelo.

Meer informatie over Fa Kamphorst BV in Ermelo

Fa. Kamphorst biedt naast diverse diensten ook containerverhuur aan. Of u nu een kleine klus heeft of een grote verbouwing, wij hebben de juiste containers voor uw afval. Onze containers zijn van hoge kwaliteit en worden op tijd geleverd en opgehaald. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten afval, zoals bouw- en sloopafval, groenafval en puin. Daarnaast zorgen wij ook voor de verwerking van het afval, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Kies voor gemak en kwaliteit en huur een container bij Fa. Kamphorst. # Afvalinname en recycling. Fa. Kamphorst beschikt over een eigen afvalinname en recyclingcentrum. Hier kunt u terecht voor het afgeven van verschillende soorten afval, zoals groenafval, puin, hout en metalen. Wij zorgen ervoor dat het afval op een duurzame manier wordt verwerkt en gerecycled. Door te kiezen voor Fa. Kamphorst draagt u bij aan een beter milieu. Samen zorgen we ervoor dat afval op een verantwoorde manier wordt ingezameld en hergebruikt. # Grond- en sloopwerk. Fa. Kamphorst is gespecialiseerd in grond- en sloopwerk. Met onze moderne machines en ervaren medewerkers kunnen wij diverse projecten aan, van het uitgraven van een fundering tot het slopen van een gebouw. Wij zorgen ervoor dat het werk efficiënt en veilig wordt uitgevoerd, met oog voor detail. Of u nu een particulier bent of een bedrijf.

Wil je weten wat Fa Kamphorst BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fa Kamphorst BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fa Kamphorst BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fa Kamphorst BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Fa Kamphorst BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fa Kamphorst BV

Bezoekers bekeken ook