Fenix Pizzeria & Grillroom

Fenix Pizzeria & Grillroom is een Maaltijdbezorging gelegen aan Dokter Holtropstraat 167 in Ermelo.

Meer informatie over Fenix Pizzeria & Grillroom in Ermelo

Bij Fenix Pizzeria & Grillroom kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Je hebt de mogelijkheid om je eten te laten bezorgen of om het zelf af te halen. Als je kiest voor bezorgen, kun je op de website het gewenste tijdstip selecteren en direct online betalen met iDEAL. Op die manier hoef je aan de deur niets meer af te rekenen. Als je liever je bestelling afhaalt, kun je ook op de website bestellen en aangeven wanneer je het wilt ophalen. Ook hier kun je direct online betalen. Verder is er een gemiddelde beoordeling te vinden op de website, waarbij Jannie een opmerking plaatst over het onprofessioneel opnemen van de telefoon, terwijl Petra juist tevreden is over de snelle en vriendelijke bezorging van warm eten. De locatie van Fenix Pizzeria & Grillroom is te vinden in Ermelo, op de Dokter Holtropstraat 167. Het telefoonnummer is 0341 843 947. Er zijn geen specifieke bezorg- en afhaaltijden vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Fenix Pizzeria & Grillroom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fenix Pizzeria & Grillroom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fenix Pizzeria & Grillroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fenix Pizzeria & Grillroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Fenix Pizzeria & Grillroom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fenix Pizzeria & Grillroom

Bezoekers bekeken ook