FlexiFitness Ermelo

FlexiFitness Ermelo is een Sportschool gelegen aan Kerkdennen 34 in Ermelo.

Meer informatie over FlexiFitness Ermelo in Ermelo

FlexiFitness biedt de mogelijkheid om 7 dagen per week te trainen en begeleiding te krijgen om fit te worden. Daarnaast kan je ook verantwoord een paar kilo's kwijtraken. Het sportcentrum heeft verschillende faciliteiten, zoals fitnessapparatuur en 'live' groepslessen. FlexiFitness is ook duurzaam en heeft een eigen bar waar je gratis koffie en thee kan krijgen. Het laatste nieuws van FlexiFitness omvat onder andere de introductie van de Smart bar, de zomervakantie, gratis ijs en het feit dat ze op zoek zijn naar nieuwe teamleden. Als je wilt weten hoe FlexiFitness je kan helpen, kan je snel alle startinformatie aanvragen. FlexiFitness biedt een compleet pakket aan fitnessfaciliteiten tegen een betaalbare prijs. Het sportcentrum is geopend op verschillende dagen en tijden en je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat FlexiFitness Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FlexiFitness Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FlexiFitness Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FlexiFitness Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar FlexiFitness Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FlexiFitness Ermelo

Bezoekers bekeken ook