Frank Salomé Hair & Beauty

Frank Salomé Hair & Beauty is een Kapper gelegen aan Stationsstraat 32 in Ermelo.

Meer informatie over Frank Salomé Hair & Beauty in Ermelo

Bij Frank Salomé Hair & Beauty staat aandacht centraal. Ze hebben aandacht voor de wensen en de persoonlijkheid van hun klanten, en ook voor het milieu en duurzaamheid. Je kunt bij hen terecht voor behandelingen voor je haar en je huid, waarbij het ervaren team stylisten en coloristen met veel aandacht voor je klaarstaat. Er zijn prijslijsten beschikbaar voor zowel de haar- als de beautybehandelingen. Je kunt online een afspraak maken of telefonisch contact opnemen tijdens de openingsuren. Daarnaast vind je op de website de contactgegevens en openingstijden van de salon.

Wil je weten wat Frank Salomé Hair & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frank Salomé Hair & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frank Salomé Hair & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frank Salomé Hair & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Frank Salomé Hair & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frank Salomé Hair & Beauty

Bezoekers bekeken ook