Funkyfit

Funkyfit is een Sportschool gelegen aan Klimoplaan 31 in Ermelo.

Meer informatie over Funkyfit in Ermelo

Funkyfit biedt Zumbalessen aan op verschillende vaste locaties in Harderwijk en omgeving. Zumba is een vorm van fitness waarbij aerobics oefeningen gecombineerd worden met eenvoudige dansmoves. Door de opzwepende muziek vergeet je dat je eigenlijk aan het trainen bent. Funkyfit biedt ook maatwerk workshops aan voor scholen, bedrijven en de recreatiesector. Bij Funkyfit zijn er geen lastige abonnementen, zware apparaten of saaie oefeningen, maar wel fitness op een heel nieuw level onder leiding van een gediplomeerde en ervaren instructeur. Voor meer informatie over Zumba, lestijden en locaties kan je op de bijgevoegde links klikken of een kijkje nemen op de Facebook pagina van Funkyfit.

Wil je weten wat Funkyfit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Funkyfit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Funkyfit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Funkyfit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Funkyfit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Funkyfit

Bezoekers bekeken ook