GK Ermelo

GK Ermelo is een gelegen aan Sparrenlaan 4 in Ermelo.

Meer informatie over GK Ermelo in Ermelo

Bent u geïnteresseerd in de kerk en haar activiteiten in de gemeente Ermelo? Neem dan contact op met het kerkelijk bureau of vul het informatieformulier in. Er zijn twee kerkgebouwen, de Immanuelkerk aan de Stationsstraat en de Maranathakerk aan de Sparrenlaan. Voor vragen over het huren van zalen in de Immanuelkerk kunt u terecht op de website www.zalencentrumermelo.nl. Voor verschillende contactpersonen kunt u terecht bij de koster, de scriba van de kerkenraad, het college van kerkrentmeesters, het college van diakenen en de redactie van de website en het intranet. Daarnaast wordt er ook verwezen naar de Actie Kerkbalans 2023.

Wil je weten wat GK Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GK Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GK Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GK Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar GK Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GK Ermelo

Bezoekers bekeken ook