Toekennen nummer aan Reviuslaan 10 M te Ermelo

DeErmelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toekennen nummer aan Reviuslaan 10 M te Ermelo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Toekennen nummeromschrijving •3 oktober 2023 het toekennen van huisnummer Reviuslaan 10 M (ten behoeve van mantelzorg) 3852 BS 15 november 2023.Bezwaarclausule Belanghebbenden kunnen binnen zes weken ingaande op de dag na dagtekening van het besluit (data hierboven genoemd) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 3850 AM Ermelo. Het indienen van een bezwaarschrift heeft in de meeste gevallen geen opschortende werking. Indien onverwijlde spoed dat noodzakelijk maakt kunt u wanneer u een bezwaarschrift indient, de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U dient het verzoek in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U bent dan wel griffierecht verschuldigd.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deErmelogids.nl op 12-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Ermelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deErmelogids.nl
Redactie deErmelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ermelo
  2. gmb-2023-432670

Gerelateerde berichten