Gemeente Ermelo - Bestemmingsplan – Hamburgerweg 149-151

DeErmelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Ermelo - Bestemmingsplan – Hamburgerweg 149-151.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Ermelo in zijn vergadering van 21 november 2023 het bestemmingsplan ‘Hamburgerweg 149-151’ en de hierbij bijbehorende stukken gewijzigd heeft vastgesteld. Er zijn in totaal 18 zienswijzen tegen het plan ingediend. Het planHet plangebied (fase 1) bestaat uit twee bestaande woningen en een braakliggend stuk grond welke momenteel als grasveld wordt gebruikt. Het plan is de twee bestaande woningen te slopen en in totaal 11 grondgebonden eengezinswoningen voor terug te bouwen op de locatie van het achterliggende terrein en de twee woningen.InzageHet vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 28 december 2023 tot en met 8 februari 2024 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. U kunt deze stukken raadplegen via Ruimtelijkeplannen.nl of www.ermelo.nl/bestemmingsplannen. Het is ook mogelijk hiervoor een afspraak met de afdeling Publiekszaken te maken via ermelo.nl of telefonisch op 0341 56 71 73. Beroep bestemmingsplanTegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de termijn van ter inzage legging beroep bij de Raad van State worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kunnen gebruikmaken:1.een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;2.een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen; 3.een belanghebbende voor zover het beroep wordt ingesteld tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht. Indienen beroepHet beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist. Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening kan alleen als ook een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van eenberoep/voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deErmelogids.nl op 29-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Ermelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deErmelogids.nl
Redactie deErmelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ermelo
  2. gmb-2023-562015

Gerelateerde berichten