Ontwerpbesluit voor het uitbreiden van een bedrijfspand aan Telgterweg 315 te Ermelo

DeErmelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit voor het uitbreiden van een bedrijfspand aan Telgterweg 315 te Ermelo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Voornemen verlenen omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)Omschrijving •Telgterweg 315 te Ermelo voor het uitbreiden van een bedrijfspand. Het gaat hier om een uitgebreide procedure in verband met het afwijken van het bestemmingsplan).ZienswijzeclausuleDit besluit wordt voorbereid met toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 13 juni 2024 gedurende 6 weken ter inzage bij het de afdeling Publiekszaken. Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Ermelo. Informatie: afdeling Publiekszaken, telefoon 0341 56 72 32.U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deErmelogids.nl op 13-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Ermelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deErmelogids.nl
Redactie deErmelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen ermelo
  2. gmb-2024-254886

Gerelateerde berichten