Verkeersbesluit voor het opheffen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken aan Cronjéstraat te Ermelo

DeErmelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verkeersbesluit voor het opheffen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken aan Cronjéstraat te Ermelo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

BesluitI.door het verwijderen van het bord model E6 conform bijlage 1 van het RVV 1990 met bijbehorend onderbord met daarop het kenteken van het voertuig dat in gebruik was bij de aanvrager, de gehandicaptenparkeerplaats op kenteken SK-738-Z nabij Cronjéstraat huisnummer 22 op te heffen.Bezwaar tegen het besluitBent u het niet eens met het genomen besluit? In dat geval kunt u daartegen een bezwaarschrift indienen bij het college van de gemeente Ermelo. U kunt dit per post doen of via het webformulier op de gemeentelijke website.U moet het bezwaarschrift ondertekenen en er moet in ieder geval het onderstaande instaan:- naam en adres;- datum;-een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt;- de gronden/motivering van het bezwaar.Het bezwaarschrift moet verzonden worden aan het college van de gemeente Ermelo, Postbus 500, 3850 AM Ermelo.U heeft zes weken de tijd om een bezwaarschrift in te dienen. Deze termijn start op de dag na de dagtekening van het besluit. Uw bezwaarschrift wordt voor advisering voorgelegd aan de commissie voor bezwaarschriften van Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en Meerinzicht. Deze commissie brengt advies uit over uw bezwaarschrift. De commissie correspondeert met u over uw bezwaarschrift. Het besluit treedt wel in werkingIndiening van een bezwaarschrift maakt het besluit niet ongedaan. Het besluit treedt op het gebruikelijke tijdstip in werking. Wilt u toch uitstel, dan moet u hiervoor een apart schriftelijk verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Hieraan zijn wel kosten verbonden. Op de website www.rechtspraak.nl leest u hierover meer.

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deErmelogids.nl op 6-8-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Ermelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deErmelogids.nl
Redactie deErmelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen ermelo
  2. gmb-2024-341028

Gerelateerde berichten