Ontwerpbesluit voor het wijzigen van het gootdetail (Rijksmonument) door het toevoegen van een ventilatierooster aan Hooge Riet 60 te Ermelo

DeErmelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit voor het wijzigen van het gootdetail (Rijksmonument) door het toevoegen van een ventilatierooster aan Hooge Riet 60 te Ermelo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Voornemen verlenen omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)OmschrijvingHooge Riet 60 te Ermelo voor het wijzigen van het gootdetail (Rijksmonument) door het toevoegen van een ventilatierooster. Het gaat hier om een uitgebreide procedure in verband met het wijzigen van het rijksmonument ‘De Hooge Riet’. 3851 JD ErmeloZienswijzeclausuleDit besluit wordt voorbereid met toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 25 januari 2024 gedurende 6 weken ter inzage bij het de afdeling Publiekszaken. Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Ermelo. Informatie: afdeling Publiekszaken, telefoon 0341 56 73 21.Ter inzageU kunt de (ontwerp)omgevingsvergunning met bijbehorende stukken inzien bij de receptie van het gemeentehuis van de gemeente Ermelo. Deze (ontwerp)omgevingsvergunning kunt u digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deErmelogids.nl op 25-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Ermelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deErmelogids.nl
Redactie deErmelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ermelo
  2. gmb-2024-38839

Gerelateerde berichten