Besluit aanvraag omgevingsvergunning, Slagsteeg 7, 3853 MA Ermelo

DeErmelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit aanvraag omgevingsvergunning, Slagsteeg 7, 3853 MA Ermelo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 24-01-2024een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 02330000058555 voor het wijzigen van de gevel op locatie Slagsteeg 7, 3853 MA Ermelo.De vergunning is Verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:Bouwen Nieuw kozijn plaatsen of bestaand kozijn of gevelpaneel veranderenInzageHet besluit en de bijbehorende stukken zijn opgenomen als bijlagen bij deze publicatie. De stukken liggen ook ter inzage op het gemeentehuis.ProcedureU kunt bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt uw bezwaar richten aan het college van burgemeester enwethouders van gemeente Ermelo, per adres naar Commissie bezwaarschriften Ermelo-Harderwijk-Zeewolde-Meerinzicht, Postbus 1, 3890AA Zeewolde. De termijnvoor het indienen van een bezwaar start op {startdatum bezwaartermijn} en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via via frontoffice@ermelo.nl of telefoonnummer 0341 56 73 21.Voorlopige voorzieningHet indienen van een bezwaarschrift maakt het besluit niet ongedaan. Het besluit wordt dus op het gebruikelijke tijdstip van kracht. Wilt u toch uitstelvan dat tijdstip, dan moet u hiervoor een apart schriftelijk verzoek om voorlopige voorziening indienen bij: De voorzieningenrechter van de rechtbankGelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030,6800 EM Arnhem.Op de website www.rechtspraak.nl leest u hierover meer.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deErmelogids.nl op 27-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Ermelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deErmelogids.nl
Redactie deErmelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Ermelo
  2. gmb-2024-43255

Gerelateerde berichten