H.T. Schouwen & Haarden

H.T. Schouwen & Haarden is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Dwarsweg 14 in Ermelo.

Meer informatie over H.T. Schouwen & Haarden in Ermelo

Bij HT Schouwen & Haarden zijn er nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment, zoals de Lacunza ETNA, Lacunza León, Lacunza CM300, Lacunza Calpe, Lacunza Verona 1000 en Lacunza paris 700. Ook zijn er verschillende modellen van Termatech toegevoegd, zoals de TT30 S, TT30, TTP23 RGS, TTP23 RG, TTP22 R, TTP22 H, TTP22 RP, TTP21 RH, TTP21RS-SA, TTP20 Bazic R, TTP20 Bazic, TTP20R en TTP10G. Daarnaast zijn er ook nieuwe modellen van Nordic Fire, zoals de Thor, Vesper en Tjallmo. Bij HT Schouwen & Haarden kunt u terecht voor deskundig advies bij het kopen van een schouw of haard. Ze hebben diverse soorten haarden, kachels en schouwen in verschillende prijscategorieën en stijlen. U kunt de producten zowel online bekijken als in de showroom. Een haard, kachel of schouw verhoogt niet alleen uw woongenot, maar is ook een meerwaarde voor uw woning. Schouwen & Haarden verzorgt niet alleen het plaatsen en installeren van haarden, kachels en schouwen, maar ook aanpassingen aan het rookkanaal en bouwkundige aanpassingen. U kunt bij hen terecht voor een deskundig advies en een offerte op maat. De showroom van Schouwen & Haarden is gevestigd aan de Dwarsweg 14 in Ermelo.

Wil je weten wat H.T. Schouwen & Haarden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H.T. Schouwen & Haarden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H.T. Schouwen & Haarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.T. Schouwen & Haarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar H.T. Schouwen & Haarden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H.T. Schouwen & Haarden

Bezoekers bekeken ook