Haarsmederij

Haarsmederij is een Kapper gelegen aan Weegakker 45 in Ermelo.

Meer informatie over Haarsmederij in Ermelo

Bij Haarsmederij, een kapsalon vol creativiteit, gezelligheid en authenticiteit, word je warm ontvangen met een huiskamergevoel. Je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, een tijdschrift lezen of een praatje maken met andere klanten en het team. Tijdens het wassen word je verwend met een ontspannen massagestoel en vervolgens neem je plaats in een authentieke barbierstoel voor een knipbeurt. Haarsmederij streeft ernaar om innerlijk en uiterlijk op een creatieve manier samen te smeden. Neem dus even de tijd voor jezelf en je haar, ontspan en geniet van de uitstekende service bij Haarsmederij.

Wil je weten wat Haarsmederij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarsmederij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarsmederij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarsmederij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Haarsmederij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarsmederij

Bezoekers bekeken ook