Halve Marathon Ermelo

Halve Marathon Ermelo is een Atletiekbaan gelegen aan Stationsstraat in Ermelo.

Meer informatie over Halve Marathon Ermelo in Ermelo

De Halve Marathon van Ermelo in 2023 was een groot succes. Het weer was prachtig en er waren veel deelnemers, wat resulteerde in een recordaantal deelnemers. Iedereen was vrolijk en de After Party was geweldig. De organisatie bedankt iedereen voor hun komst, hulp en gezelligheid en kijkt uit naar volgend jaar. Volg hen op Instagram en Facebook voor verhalen, foto's en nieuws over de editie van 2023. Als je meer foto's wilt zien, kun je kijken op de website van Jacques Zuiderwijk, waar je maar liefst 7.000 foto's kunt bekijken en downloaden.

Wil je weten wat Halve Marathon Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Halve Marathon Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Halve Marathon Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Halve Marathon Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Halve Marathon Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Halve Marathon Ermelo

Bezoekers bekeken ook