HEMA Ermelo

HEMA Ermelo is een Warenhuis gelegen aan De Enk 26 in Ermelo.

Meer informatie over HEMA Ermelo in Ermelo

Bij HEMA Ermelo kun je terecht voor verschillende producten, zoals taart, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en je kunt er zelfs uit eten in het restaurant. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of deze op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, kun je deze binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt ook artikelen retourneren binnen 30 dagen, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen kunnen echter niet worden geretourneerd, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. Daarnaast kun je bij HEMA Ermelo oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. In de buurt van HEMA Ermelo zijn er ook andere HEMA-winkels te vinden, zoals in Nijkerk, Nunspeet, Bunschoten en Amersfoort.

Wil je weten wat HEMA Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar HEMA Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Ermelo

Bezoekers bekeken ook