het-boekje

het-boekje is een Winkel voor bijzondere boeken gelegen aan Julianalaan 54 in Ermelo.

Meer informatie over het-boekje in Ermelo

Het boekje biedt gedetailleerde Nederlandstalige reisgidsen over verschillende vakantiebestemmingen in Griekenland, waaronder de Griekse eilanden en de hoofdstad Athene. De gidsen bevatten uitgebreide informatie over geschiedenis, bezienswaardigheden, lokale gebruiken en tradities, en mythologische verhalen en legendes. Ze zijn geschreven door Anneke Kamerling, een expert op het gebied van reisbestemmingen in Griekenland, en worden regelmatig geüpdatet. Naast de reisgidsen schrijft Anneke ook kinderreisgidsen, wandelgidsen, een kookboekje en anekdotes over haar tijd in Griekenland. Alle boeken zijn beschikbaar als paperback en als e-book. Het boekje draagt bij aan een onvergetelijk verblijf in Griekenland.

Wil je weten wat het-boekje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van het-boekje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij het-boekje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je het-boekje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar het-boekje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. het-boekje

Bezoekers bekeken ook