Het Haarhuys - Ermelo

Het Haarhuys - Ermelo is een Kapper gelegen aan Bulderweg 8 in Ermelo.

Meer informatie over Het Haarhuys - Ermelo in Ermelo

Het Haarhuys is een haarwerkspecialist gelegen aan de rand van Telgt in Ermelo. Naast haarstyling en kleuren, zijn ze gespecialiseerd in het aanmeten van pruiken en haarstukjes voor mannen, vrouwen en kinderen. Ze bieden persoonlijke service en kwaliteit, en als u om medische redenen niet naar de salon kunt komen, komen ze graag bij u thuis. Een bezoek aan de haarwerkspecialist is vaak een grote stap, maar Het Haarhuys begrijpt dit en neemt de tijd om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen voor haaruitval, zoals haarwerken van echt haar, synthetisch haar of een mix van beide. Het Haarhuys is Anko gecertificeerd en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door regelmatige cursussen en trainingen te volgen.

Wil je weten wat Het Haarhuys - Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Haarhuys - Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Haarhuys - Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Haarhuys - Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Het Haarhuys - Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Haarhuys – Ermelo

Bezoekers bekeken ook